Organ massage

Organmassage indgår ofte som led i et behandlingsforløb. Organerne er som muskler, og for at opretholde deres styrke og funktionsevne, skal de kunne bevæge sig optimalt 7-8 gange pr. min. De bliver svage, hvis de ikke rører sig. Ved at give Organmassage giver det mulighed for at få gang i organernes naturlige bevægelser og derved undgå risikoen for adskillige alvorlige sygdomme.

Organerne fylder det meste af overkroppen, hvor de ligger godt beskyttet bag ribbenene og i bugen. På bagsiden danner ryggen et skjold på 3-4 cm styret af rygsøjlen. Når man er skæv i rygsøjlen eller har for meget svaj, vil maven med alle organerne med stor sandsynlighed også sidde skævt, hvorved organerne forstyrres i deres funktion.

Symptomer

Det kan være forklaringen på reflux, mavebrok, mavesår på tolvfingertarmen, forstoppelse, diarré, betændelse i tynd- eller tyktarm, som kan føre til Morbus Chron eller colitis ulcerosa, nyreproblemer, ufrivillig barnløshed, overvægt, mv.

Hvordan hjælper organmassage

I behandlingen når rygsøjlen er rettet, er det muligt med organmassage at løsne organerne med bløde bevægelser. Ved massagen befries organerne for spændinger i hinderne, som omgiver det enkelte organ.

Bindevæv og organer

Vi har bindevæv overalt på kroppen, også omkring organerne, og når bindevævet er løsnet, øges blodcirkulationen omkring organet, og regenereringscellerne får mulighed for at komme ind og reparere de eventuelt ”slidte” områder.

Kroppen regenerer

Kroppen har nemlig den egenskab, at den regenerer sig selv hele tiden, hvis blot ”reparations cellerne” kan nå frem, det vil sige, når blodcirkulationen er god nok. Organet kommer til at bevæge sig optimalt og få den normale funktion igen.

Franske undersøgelser har dokumenteret, at eksempelvis tarmene kan
regenerere sig på 1-3 måneder, hvis de får optimale muligheder med tilstrækkelig blodcirkulation og sund kost.

Efter behandlingen ses at organernes bevægelighed forøges og deres funktion forbedres.

Selve behandlingen

Organmasage er blid og behagelig berøring, ikke som ”traditionel” massage, Modvirker stress, og giver en behagelig afslapning i kroppen og øget velvære i kroppen. Du kan godt blive træt efter behandlingen.

Organ massage KST København