Behandling til dansere

Vil du undgå skader?

Idræts skader fører ofte til forstyrrelser i bevægeapparatet, smerter og nedsat muskel funktion. Vi mærker det i vores hverdag når skavanker som Hovedpine,Migræne, Iskias smerter, spændinger, rygsmerter, stress, søvnløshed, forhøjet/for lavt blodtryk osv. melder sig, listen er lang.

Nedsat muskel og kropsfunktion giver sig udtryk på mange måder og vi klager over de ovennævnte skavanker. Mange sygdomme i dag udspringer i en krop der ikke har fungeret optimalt i en længere periode, vi har måske bare ikke været klar over at vi har en skævhed i kroppen.

Er du nød til at bruge længere tid end godt er på træning af en bestemt muskelgruppe som jo egentlig burde følges ad med sin ”makker” i udvikling når de trænes ens ?

En skæv krop

En skæv krop hindrer en optimal blodforsyning rundt til kroppen og dens muskulatur med den konsekvens, at kroppen ikke får næring nok til den træning  vi byder den. En skæv krop vil opbygge uens muskulatur, hvis muskulaturen overhovedet kommer til sin ret.  Skævheder kan have stor indflydelse på din respiration, fordi dine lunger kan mangle plads til at udføre sit arbejde optimalt.

KST hjælper kroppen til at blive stærk

Gennem behandling med kranio sakral terapi arbejder terapeuten med kroppens central nerve system, som har indflydelse på kroppen helhed og dens funktioner .Ved at afhjælpe låsninger i led og skelet, afspænde muskulatur og bindevæv optimeres kroppen til igen at kunne styrkes i en korrekt lige krop og genfinde sin egen stabilitet og balance.

En sund krop er vigtig for alle aktive livsstile

Dine skader vender tilbage

Mange problematikker bliver ofte tilbagevendende hvis kroppen symptom behandles og ikke betragtes som en helhed. Har du smerter i lænden kan det skyldes en skævhed et andet sted i kroppen og en behandling af lænden vil derfor ikke  være optimal uden at se på resten af kroppen hvor det egentlige problem måske findes.

Hvorfor bliver kroppen spændt

Livet igennem slår vi os, knalder hovedet i skabslågen, sætter os ved siden af stolen, falder på trappen, trafikuheld, gilder hvor det er glat o.sv. Som ofte klarer kroppen skærene med lidt ømhed, men mange spændinger og skævheder afhjælpes ikke når de opstår og sætter sig permanent i kroppen.

Idræts folk der træner kroppen målrettet, ser ofte skader som en ”følge af forkert/for hård træning” , men faktum er at kroppen ville klare opgaven meget lettere og korrekt hvis den er afspændt, i balance og klar til udfordringen, så kan mange tilbagevendende skader undgås.

Min erfaring

Jeg har igennem livet dyrket både konkurrence sport og det er nu skiftet ud med træning og dans. Det har vist mig hvad kroppen er i stand til når vi behandler den korrekt og jeg vil gerne hjælpe dig videre.

HUSK Kroppen kan mange ting. Kroppen må hvad kroppen kan, du skal bare være forberedt. Bilen kommer til service når den har kørt mange kilometer – inden du går i stå på landevejen 

 –  Din krop skal også til service så kan den klare mere !

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig at bestille en tid?