Anbefalinger

Anbefalinger og udsagn fra klienter

Jeg har prøvet meget forskellig behandling af min fibromyalgi og hjælp til mine hypermobile led i det meste af kroppen. Først efter jeg er startet på behandling hos Rikke har det hjulpet mig. Jeg har fået så meget mere livskvalitet af de behandlinger og det som hun har sagt til mig. Rikke er den første der har sagt at jeg nok skulle få det bedre og det har jeg i høj grad fået. Rikke kommer rundt om hele mennesket og kroppen fordi det hele hænger sammen. Hvad der også har været fantastisk er at Rikke har instrueret mig i at massere muskler i hver side som var meget ømme ( altså hjælp til selvhjælp ).Nu bliver mine smerter og stivhed i kroppen holdt nede takket være Rikke´s behandlinger.  Rikke er utrolig engageret i det menneske hun har med at gøre. Hun har bakket mig op i min livsituation og man kan tydeligt mærke hendes interesse for at ville hjælpe. Jeg vil derfor fortsætte behandling af  den kroniske tilstand der er i min krop,  med behandlinger hos Rikke fordi det bare er det bedste jeg har gjort for min krop nogensinde.

Heidi Hammer Madsen 53 år

Tusind tak, Rikke

For nogle år tilbage var jeg kronisk svimmel, og lægerne havde givet op. MR-scanningen viste ingenting, øjen- og ørelægerne kunne ikke finde noget, og ligegyldigt hvilke specialister jeg henvendte mig til, sagde de, at de ikke kunne få øje på noget usædvanligt. Derfor begyndte jeg at orientere mig i mere alternative retninger: Body SDS massage, zoneterapi og andre typer behandling, men alle uden den helt store effekt. Men så prøvede jeg kranio sakral terapi hos Rikke Frandsen, og allerede efter den første behandling kunne jeg mærke, at der skete en forandring. Jeg var stadig svimmel, men det var på en anden måde end hidtil. Som om hun havde løsnet op for noget. Jeg bestilte med det samme nogle flere tider og efter tre ugers intensiv behandling lettede tågen for alvor, og jeg oplevede pludselig hele dage, hvor jeg slet ikke var svimmel. Nu er det efterhånden tre år siden, jeg er aldrig mere svimmel, og jeg er simpelthen så taknemmelig for, at Rikke fik løsnet op for en tilstand, som jeg efterhånden havde indstillet mig på ville være kronisk- så når Rikke spørger, om jeg ikke vil skrive et par ord til hendes hjemmeside, siger jeg selvfølgelig ja. For hold da op hvor er jeg glad for, at jeg løb ind i hende, da det så allersortest ud.

Jesper Jensen

På et natløb i juli 2014 faldt jeg 1½ meter ned i et stenet vandløb og brækkede 2 halshvirvler og et håndled. Halshvirvlerne krævede 12 uger med halskrave og derefter genoptræning.

Jeg startede på kommunal genoptræning hos 2 forskellige fysioterapeuter, én for nakken og én for skuldre og håndled – og 2 forskellige steder i kommunen!!!

Heldigvis var der en nabo, der ret tidligt i forløbet foreslog kranio-sakral terapi (KST).

Jeg fandt hurtigt frem til Rikke og fik en tid, og allerede efter 1. gang var der en bedring i min nakkes bevægelighed. Rikke behandler ”kritiske steder” på hele kroppen, som nerve-/smertemæssigt hænger sammen, og hun formår at løsne op for nogle spændinger, så der er tydelig fremgang fra gang til gang.

Efter ca. 5 uger fik jeg så meget bevægelighed, at jeg fortalte min ene fysioterapeut, at ”nu kunne jeg ryste på hovedet af hende” (hun tog det pænt!). Med min erfaring med tidligere behandlinger hos kiropraktor og massører, så kan KST-behandlinger i stor udstrækning erstatte disse – og helt uden smerter. Det er den mest effektive og overbevisende behandlingsform, jeg til dato har oplevet.

Vedrørende den kommunale genoptræning for nakken, så havde jeg fået nogle øvelser, der gav smerter og var i direkte modstrid med KST-behandlingen, så de blev selvfølgelig droppet. Her 6 mdr. efter min 1. behandling er der stadig fremskridt i bevægeligheden; fremskridtene går langsommere end i starten, men jeg tror stadig på mit mål om bl.a. at kunne løbe, klatre og sejle i kajak igen.

Hos Rikke har jeg fået den mest effektive og overbevisende behandling, jeg til dato har oplevet.

Henning Jørgensen (70 år)

Jeg er læge, patient hos Rikke Frandsen, og mor til to børn som Rikke også har hjulpet. Rikke Frandsen er en exceptionelt dygtig og omsorgsfuld behandler, som har hjulpet mine børn, mig selv og mine venners børn med alt fra sportsskader til indsovnings problemer. Min ældste datter har børnegigt og dermed smerter og fysisk ubehag, selvom hun er optimalt medicinsk behandlet fra Rigshospitalet. Lindringen, velværen, og den nydelse hun får af en smertefri krop, når hun har været hos Rikke, er fantastisk at se. Min yngste datter er stiv i lænden efter en sportsskade og har også stor glæde af afspændingen og den blide måde, Rikke reintroducerer bevægelse i muskler som holder sig stive i “selv-forsvar” efter skaden. Jeg kan varmt anbefale Rikke Frandsen.

Catherine Collin Bjerre

Rikke Frandsens kraniosakral terapi har været en positiv overraskelse.

Jeg henvendte mig på grund af tiltagende antal migræneanfald og nakkespændinger og har tidligere prøvet almindelig fysioterapi uden synderlig effekt. Da jeg læste om kraniosakralterapi, besluttede jeg derfor at give det et forsøg, måske med en anelse skepsis.

Behandlingen består af blide tryk, indtil kroppen slipper spændingen, og især efter første behandling var jeg fuldstændig afslappet og træt og faldt omkuld hjemme på sofaen.

Migræneanfald og nakkespændinger er tydeligt aftaget efter få behandlinger, og Rikke tager sig samtidig af mine øvrige spændinger, som jeg ikke var så opmærksom på. For det hele hænger sammen, som hun siger.

Kan varmt anbefale denne behandlingsform.

Kirsten Wikke

Kære Rikke Frandsen

Jeg vil gerne takke dig for den skønne behandling du gav mig efter de voldsomme

mavesmerter som jeg havde haft, som forstyrrede min hverdag betydeligt.

Lægen kunne ikke sige hvad der var galt, men gættede på noget arvæv der godt kunne genere mange år efter en operation, så han kunne ikke hjælpe mig.

Da dine blide hænder ramte området hvor smerterne udstrålede fra, og du sagde at området hvor min galdeblærer sad smertede, var helt hårdt og spændt, var det med ret stor sandsynlig hed at mine smerter stammede fra galdestens anfald.
Du fik masseret og flyttet lidt rundt på tingene inde i mig.

Nu er det over 1½ år siden og jeg har intet mærket til smerter siden du behandlede mig.

Jeg var utrolig overrasket over din meget hurtige hjælp af problemet, når lægen ikke kunne  komme med en forklaring eller mulig årsag.

Jeg sender dig ofte en kærlig tanke, du er simpelthen skabt til at behandle, og jeg vil anbefale dig til alle jeg møder der har brug for en seriøs og dygtig behandler.

Rita Henriksen

Et professionelt og sobert behandlingsforløb, samt venlig og imødekommende behandler. Det var specielt vigtigt for mig

at det var uden de “spirituelle/alternative” undertoner man eller kan møde hos Kranionsakral behandlere. Meget tilfreds

Mark Almdal

Kort fortalt, har jeg gennem hele livet haft problemer med både ryg og nakke og fik i en meget tidlig alder konstateret det
man kalder en Scheuermann ,efterfølgende er der kommet 2 diskusprolapser, slidgigt i både nakke og lænd og sidst men ikke mindst har jeg været mærket af en meget voldsom bækkenløsning der startede under min graviditet for 10 år siden… Jeg lider dagligt af hovedpine og er spændt i det meste af kroppen, dette medfører dårlig søvn og et liv på piller…
 

Efter anbefaling samt lang snak med Rikke, fandt jeg ud af at selv jeg kunne få et liv uden smerte og uden piller… Med stor forventning og fuldstændig tryg startede min Kranio Sakral terapi på briksen hos Rikke … Jeg har kun været der en  gang men hold op  en forskel! Behandlingen forgår i skønne omgivelser og gør på intet tidspunkt ondt.. Rikke formår at få en til at føle sig helt tryg og man føler stort set man er hjemme.

Jeg har kun afsluttet min første behandling, men på trods af det, kan jeg mærke markant forskel… Den største forskel er i mit bækken, tænk at det at gå, pludselig kan føles som at flyve, uden at mærke en gene/smerte i både hofte og bækken.. Min nakke som er mit
største problem har efter diskusprolaps været stiv i venstre side…  Men selv det er der efter kun en behandling kommet nogenlunde styr på… Nu kan jeg igen dreje hovedet til venstre. Det  her er kun en start på mit liv uden smerte, og jeg vil klart anbefale Rikke til alle jeg kender… Hun er dygtig og udretter noget helt fantastisk …

Mia Bøgedal 33år

Jeg har haft en rigtig god oplevelse i mit forløb hos Rikke. Jeg kom med kæbespændinger og ondt i ryggen og jeg mærker en tydelig bedring samt en øget kropsbevidsthed, når det kommer til kropsholdning og det at mærke efter. Rikke er god til at forklare det hun ser og mærker grundigt, så man forstår logikken bag behandlingen og herudover er hun imødekommende og dejligt nede på jorden. Jeg er selv behandler og det har været en skøn oplevelse at læne sig tilbage og være klienten for en gangs skyld! Varmeste anbefaling herfra! – Julie, 26

Klient historie

Patient 27 år :

På billede ses en patient som kommer med besværet gang og stærke rygsmerter.
Billedet 1. behandling før viser at patientens ryg er “trukket” i “banan form” hvor ryggen ellers skal være lige set bagfra.
Patienten behandles med KST og på billedet  1. behandling efter hvor patienten sidder, kan man se at ryggen er rettet betydeligt.
Patienten kommer igen den efterfølgende uge til behandling.
Man kan se af billederne af ryggen , at der er  stor forskel fra 1. behandling
Jeg retter kroppen og arbejder på at løsne bindevæv og muskler der har holdt den skæve krop.

1. behandling

2. behandling