Kranio-Sakral Terapi til Børn og Babyer

Behandling i trygge rammer

Når jeg behandler af babyer og børn, vil det foregå på børnenes præmisser, gennem leg og i et tempo som barnet er parat til. De fleste børn nyder denne blide behandlings form. Når børnene har sprog er de ofte selv meget opmærksomme på hvornår de føler sig klar til en ny behandling, når de mærker at kroppen trænger til det. Jeg følger jer nøje og er altid klar med råd og vejleding

Kranio Sakral Terapi til babyer

Hvad kan jeg hjælpe med?

Kolik og dårlig søvn

Jeg har god erfaring med at anvende  kranio-sakral terapi til både babyer og børn. Mange oplever det fantastiske at få et lille nyt familie medlem. Desværre brydes idyllen ind imellem ved forstyrret nattesøvn,  den lille ny ligger måske kun med hovedet den ene  vej, skriger  mere end normen og har svært ved at finde ro. Måske er der kolik, Refluks (gylpen) og ligeledes fordøjelses besvær der giver luft i maven og besvær med at komme af med afføring som gør den lille nye utilpas.

Skæve baghoveder og afvigende hovedformer

Hos mig konsulterer jeg mange babyer med skæve baghoveder, og afvigende hovedformer efter en hård fødsel, eller måske efter et kejsersnit.

Det er helt naturligt, men kan være hårdt at komme til verden. Op til og under fødslen når der presses, vrides og strækkes hårdt, kan kraniet og rygsøjlen ind imellem ikke finde tilbage til sin ”rigtige” facon af sig selv. Dette kan medføre asymmetrisk tryk på hjernen, så den ikke fungerer optimalt. Det kan afstedkomme at den stor nerve, ”Nervus Vagus”, der går ud  mellem kraniet og nakkehvirvlen bliver klemt, hvilket kan gå hårdt ud over kroppens funktioner. Nakkespændinger vil begrænse blodtilførslen og nervernes signaler til både krop og hjerne. Når barnet ligger i moders liv ligger de ind imellem også trykket og når de så kommer til verdenen og begynder at bruge kroppen vil disse spændte steder efterhånden træde tydeligere frem hos barnet og så begynder man som forældre ofte at mærke at der er “et eller andet” barnet er utilfreds med.

KST teknikker til nyfødte og børn med fødselsskader

Ind imellem er det ikke lige den drømmestart man ønsker sig når den lille nye er kommet til verden.
Barnet er uroligt, svært at trøste , skriger og vågner flere gange i løbet af natten. En af årsagerne kan være at det lille barn har fået en medfart som ovenfor beskrevet.

  • Søvnproblemer
  • Refluks
  • Kolik og fordøjelses problemer
  • Hyperaktivitet og Damp
  • Motoriske problemer
  • AD/HD
  • Autisme
  • Udviklingsforstyrrelse
  • Aspergers syndrom
  • Tourettes Syndrom

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig at bestille en tid?