Om Rikke Frandsen

Hvem er Rikke Frandsen

Jeg startede min første klinik i 2013

Mit navn er Rikke Frandsen, jeg blev selvstændig i 2013 men mit første møde med Kranio Sakral Terapi var tilbage i 2008 .

Dengang havde jeg en kæmpe passion for alt omkring heste. En af mine heste var træg og ikke særlig smidig eller villig til at arbejde, så jeg besluttede at den skulle prøve en behandling med Kranio Sakral Terapi.

Når en hest ikke arbejder optimalt, skal årsagen ofte findes i spændinger og tegn på smerte og ubehag. På daværende tidspunkt må jeg indrømme, at  jeg var lidt skeptisk og vidste ikke meget om KST, men jeg besluttede at give det et forsøg.

KST virkede fantastisk på min hest. Jeg kunne mærke en forskel på hesten allerede efter første behandling og min nysgerrighed og interesse var vakt.

Hvorfor blev jeg kraniosakral Terapeut

Jeg blev klar over at det var tid til vende blikket mod mig selv. Jeg tænkte, at med den forskel det gjorde for mine heste, skulle jeg måske selv prøve at få behandling. Jeg døjede selv med en hverdag fuld af smerter og problemer med skæv ryg, migræne, diskusprolaps, skævt bækken, træthed – ja, listen var lang!

Jeg fik selv behandling med Kranio Sakral Terapi og jeg var så positivt overrasket. Efter blot første behandling, oplevede jeg en mærkbar forskel i min krop.

Muligheden for at hjælpe andre mennesker med helbredsmæssige problemer, vakte hurtigt min interesse, nu det var så effektivt på min egen krop.

Uddannelse

Jeg skiftede erhverv og besluttede mig for at føje en ny uddannelse til mit CV.

Jeg har stor interesse i mit fag og uddanner mig løbende og holder mig opdateret fagligt.
 

Det blev til mange timers undervisning i Silkeborg hos Trine Rosenberg på KST Akademiet, hvor jeg er eksamineret og RAB registreret. Dette er en beskyttet titel som kun må bruges af behandlere der lever op til sundhedsstyrelsens krav om uddannelse, etik og god klinisk praksis.

KST I II III IV V VI KST Akademiet v/Trine Rosenberg
Børn og KST KST Akademiet v/Trine Rosenberg
Ret ryg og nakkehvirvler I II III KST Akademiet v/Trine Rosenberg
Bindevævsmassage KST Akademiet v/Trine Rosenberg
Organmassage I II III KST Akademiet v/Trine Rosenberg
Løsn ansigt hals og brystkasse KST Akademiet v/Trine Rosenberg
Piskesmæld KST Akademiet v/Trine Rosenberg
Tinnitus KST Akademiet v/Trine Rosenberg
Meridianer – Muskler og Organer KST Akademiet v/Trine Rosenberg
Akkupressur 1 & 2 Speciallæge Kirstine Münster
Psykologi Patologi Karsten Munk Akademiet
Anatomi & Fysiologi Nordlys
KST på dyr I II III Naturgaarden v Tove Nielsen
Anatomi/Fysiologi dyr Naturgaarden v Tove Nielsen

Her behandler jeg

I august 2020 flyttede jeg min klinik til Frederiksberg, hvor jeg  i nogle år har delt adresse med Mama Profylax
 

Jeg har i 8 år været en del af teamet i Virum Fysioterapi hvor jeg har behandlet siden jeg i 2013 besluttede at blive selvstændig. Jeg savner rigtig meget udfordringer og mine kollegaer i Fysioterapien, men valgte i 2021 at hellige mig min egen klinik.