Firma aftaler

Mange kender udfordringen med en sygemeldt medarbejder, det rammer ikke kun din medarbejder men alle omkring. Dels er der et økonomisk aspekt og dels bestemt også et menneske der rammes hårdt. Du kan kommes  meget i forkøbet hvis kroppen forberedes i hverdagen.

Stress

De fleste klager over, men lever med rygsmerter, nakkesmerter, mathed, kort lunte, koncentrations besvær, listen er lang. Når den sidste dråbe kommer i bægeret , er det måske din bedste medarbejder der rammes af stress og deraf følgende sygemelding.

Jeg kan hjælpe på vej tilbage under/efter sygemeldingen

Hjælp dine medarbejdere så de trives i hverdagen. Har man det godt i sin krop giver det en øget livskvalitet hos den enkelte. Trives dine medarbejdere er det til gavn for hele arbejdspladsen og ikke mindst effektiviteten.

Flere og flere rammes af stress. Er kroppen  i balance optimeres arbejdsindsatsen.

Arbejdsmiljø

Mange arbejdspladser stiller store krav til deres medarbejdere, både fagligt, men bestemt også ofte fysisk. Har man et hårdt fysisk arbejde vil det skal kroppen også være klar til det, er den det ?

stillesiddene arbejde påvirker kroppen

Administrative medarbejdere på kontor, har en lang travl dag ved skrive bordet, her mærkes det ofte i ryg, nakke og skuldre. Ergonomiske stole og hæve/sænkebord er heldigvis kommet til. Men hvordan kan du ellers hjælpe dine medarbejdere ?

Uhensigtsmæssige arbejdsstillinger

Sælgeren der sidder alt for mange timer i bilen, hvis du ”spørger kroppen”, og rører sig alt for lidt. kan der gøres noget ?

Når vi sidder længe i de samme stillinger , presses nerverne i nakke, ryg og lænd. Det giver lidt efter lidt spændinger, der begrænser blodtilførsel til hjernen. Man kan have en tung ”vattet” fornemmelse i hovedet, være ukoncentreret og træhed i hele kroppen.

Men vi er nød til at tilpasse os dagligdagen og følge med og arbejde under de forhold der nu engang er når hjulene skal holdes i gang. Kroppen må hvad kroppen kan, vi er ikke lavet af “vat” men det er vigtigt vi er “klar til hverdagen”.

Stress nikker mange genkendende til, og hver medarbejder har sit helbredsmæssige at tage sig af. Hvad kan vi gøre ved det ?

Kraniosakral terapi er “dit service til kroppen”

Kranio Sakral Terapien kan lette eller fjerne mange besværligheder efter slag, stød og udfordrende arbejdsstillinger.

Er du blevet nysgerrig efter svar på nogle af de ovenstående spørgsmål så kontakt mig gerne. En guide til krop og psyke gennem min egen erfaring fra erhvervslivet samt idag som behandler her i Klinikken og i Virum Fysioterapi.

Skal jeg hjælpe jeres virksomhed

Jeg kan tilbyde dig og dine medarbejdere et afbræk fra den travle hverdag. I kan enten komme i klinikken til behandling, eller jeg kan tilbyde at komme ud i jeres virksomhed med min briks hvis der er flere.

Mere info om Kranio Sakral Terapi finder I på denne hjemmesiden.

Ring eller send en mail for nærmere information og tilbud.