KST Behandling

Behandlingen består af forskellige teknikker hvor jeg gennemgår hele kroppen. Ved f. eks skæv nakke og bækkenknogler anvendes Ret Ryg og Nakke teknikker som i modsætning til eksempelvis kiropraktor-greb (teknikker) er en meget blid behandlingsform, som ikke alene er  smertefri men også føles behagelig. Dette bevirker at kroppen rettes, hvorefter jeg med bl.a. bindevævsmassage kan løsne de spændte muskler, der har holdt den skæve krop.

Kranio-Sakral Terapi Behandling

Membraner i kraniet

Kranio-Sakral Terapi  befrier primært membranerne i kraniet. Som konsekvens af at bækken og rygsøjle har været forskubbet, vil denne skævhed i skelettet forplante sig til kraniet. Enhver skævhed og ubalance i kroppen vil forplante sig videre ud i kroppen. Årsagen til smerten findes sjældent der, hvor det gør ondt. Det er derfor smerter i nakken kan skyldes en skævhed i hoften. Er kroppen skæv et sted, forskubber
hele kroppen sig. Med Kranio-Sakral Terapi hjælpes kroppen til at genvinde sin styrke og stabilitet, og man kan begynde at genoptræne sin krop igen.

Kroppen Reparerer sig selv

Vor krop er en fantastisk mekanisme som hele tiden er i stand til at forny sig – når blot den får mulighed for det. Kroppen besidder celler (Osteoclaster), som kan fjerne gamle slidte celler og erstatte  dem med nye (Osteoblaster), som bygger organismen op igen. Med andre ord, kroppen ved, via vores DNA-koder, hvordan den skal reparere sig. Betingelsen er blot, at kroppen er befriet – har sin optimale holdning – og uden smerter, så kan cellerne komme ind til det skadede område og begynde at styrkes igen.

En tryg behandling

Jeg forklarer gerne nærmere om Kranio-Sakral Terapi så du kan føle dig mest mulig tryg ved mine behandlinger. Mange mennesker har ofte været igennem lange sygdomsforløb, smerter og pinefulde behandlinger, så kroppen vil ofte være traumatiseret efter dette. Derfor er KST en anden tilgangsvinkel til kroppen hvor behandlingen er meget blid således at der tages stor hensyn
til og udgangspunkt i den enkelte patiens tilstand.